Calendar Cursuri NLP Discovery

CURS INTENSIV NLP PRACTITIONER
25 feb 2017 – 04 mar 2017 Paltinis – Jud.Sibiu,
06 mai 2017 – 13 mai 2017 Paltinis – Jud.Sibiu, Afla mai multe detalii
18 nov 2017 – 25 nov 2017 Paltinis – Jud.Sibiu,
CURS INTENSIV NLP AFTER HOUR
11 mar 2017 – 22 mar 2017 Timisoara AFLA MAI MULTE DETALII
19 apr 2017 – 30 apr 2017 Timisoara AFLA MAI MULTE DETALII
CURS INTENSIV NLP MASTER PRACTITIONER
20 mai 2017 – 04 iun 2017 Paltinis – Jud.Sibiu, AFLA MAI MULTE DETALII

 

NLP TRAINER’S TRAINING.

EVALUATION & CERTIFICATION

25 iulie 2017 – 11 aug 2017 Las Vegas AFLA MAI MULTE DETALII

 

Calendar evenimente NLP Discovery

Evenimente NLP Discovery
NLP Discovery foloseste o structură cu eficiență dovedită! Oferim cursuri NLP de certificare exact așa cum au fost concepute de Tad James, fondator al ABNLP și lider în domeniul Programării Neuro-Lingvistice, creator al Time Line Therapy™, având peste 30 de ani de experiență și rezultate confirmate de studenții și trainerii pregătiți de compania sa din întreaga lume.

NLP Discovery adopta formatul intensiv accelerat al cursului a dovedit în timp că produce rezultate rapide spectaculoase în această variantă: ieșim din mediu, te invităm să iei o pauză de o săptămână de la ceea ce faci, însă îți oferim perspective și resurse inegalabile pentru schimbarea vieții tale în bine!

Suntem atât de siguri, încât îți garantăm rezultatele! Suntem dedicați respectării celor mai înalte standarde internaționale ale organizațiilor de certificare ABNLP și ITLT, iar dacă la sfârșitul celor 8 zile nu ești mulțumit de ceea ce primești, îți returnăm suma investită!

Pentru că ai rezultate remarcabile, în timp mai scurt și mai multă valoare pentru investiția făcută!
Pe lângă certificarea în NLP-ul tradițional, oferim metodele simple și eficiente provenite din hipnoză – NLP hipnoza și Time Line Therapy™, recent introduse în România.

Pentru că ne asigurăm că absolut fiecare dintre studenții noștri are toate resursele atunci când finalizează cursul! Combinăm metodele de predare inductivă și deductivă, integrând informația atât la nivel conștient, cât și subconștient, exemple, demonstrații precise și exerciții practice, garantând că fiecare le va putea folosi imediat după un curs NLP, oricând va avea nevoie, în mod natural, simplu și cu încredere.
Evenimente NLP Discovery

NLP Discovery.ro © Copyright 2015