Despre NLP Discovery

Ideea de NLP Discovery s-a nascut in perioada cursului de Master Practician in 2008 cand Gina Veverita a inserat pe Linia Timpului un Obiectiv si anume acela de a avea un site de dezvoltare personala. Folosind procesul “Creating Your Future®“ in care si-a pus toata energia din acel moment si  s-a lasat ghidata sa faca tot ceea ce e necesar pentru atingerea acelui obiectiv.

Pe atunci inca nu avea intentia sa predea, doar ca la cursul de Trainer din Las Vegas a inteles ce valoare pot avea oamenii in urma participarii la un curs si ca va putea influenta rezultatele mult mai multor persoane care decid sa-si asume responsabilitatea pentru viata si viitorul lor.

Sunt multe de invatat, de aceea te invitam sa fii curios, sa cauti, sa te regasesti, iar daca esti pregatit să iti transformi viața și să treci la nivelul urmator,  te asteptam la curs.

De ce sa alegi certificarea cu NLP Discovery?

NLP Discovery foloseste o structură cu eficiență dovedită!

Oferim acel tip de curs NLP intensiv de certificare exact așa cum au fost concepute de Tad James, fondator al ABNLP și lider în domeniul Programării Neuro-Lingvistice, creator al Time Line Therapy™, având peste 30 de ani de experiență și rezultate confirmate de studenții și trainerii pregătiți de compania sa din întreaga lume. Discovery foloseste o structură cu eficiență dovedită!

Oferim coaching si suport pe toata durata experientei de curs.

Organizăm cursurile și seminariile noastre în grupuri restrânse și suntem asistați de practicieni certificați, pentru a putea acorda atenție deosebită nevoilor și obiectivelor stabilite de fiecare participant.

NLP Discovery adopta formatul intensiv accelerat al cursului NLP care a dovedit în timp că produce rezultate rapide, spectaculoase.

Suntem atât de siguri, încât îți garantăm rezultatele! Suntem dedicați respectării celor mai înalte standarde internaționale ale organizațiilor de certificare ABNLP și ITLT, iar dacă la sfârșitul primelor 2 zile nu ești mulțumit de ceea ce primești, îți returnăm suma investită!

Impartasim din experienta noastra

Care depășește zona de training (NLP Training) și ne permite să oferim exemple și practici eficiente din activitățile conexe de coaching, business, marketing, vânzări și multe altele. Avem un program de asistență ce oferă posibilitatea de a relua cursurile absolvite timp de 18 luni după finalizare, pentru reactualizarea informației și consolidarea practicii, gratuit, în limita locurilor disponibile.

 

Pentru că ai rezultate remarcabile, în timp mai scurt și mai multă valoare pentru investiția făcută!

Pe lângă certificarea în NLP-ul tradițional, oferim metodele simple și eficiente provenite din hipnoză (NLP hipnoza) și Time Line Therapy™, recent introduse în România.

Pentru că ne asigurăm că absolut fiecare dintre studenții noștri are toate resursele atunci când finalizează cursul!

Combinăm metodele de predare inductivă și deductivă, integrând informația atât la nivel conștient, cât și subconștient, exemple, demonstrații precise și exerciții practice, garantând că fiecare le va putea folosi imediat după curs, oricând va avea nevoie, în mod natural, simplu și cu încredere.

Misiunea noastră

Indiferent de nivelul de constientizare la care am ajuns pana in acest moment, fiecare dintre noi avem sentimentul ca mai exista ceva de descoperit, ceva de invatat… nu-i asa? In prezent traim o viata  in continua transformare, lumea se schimba si o face intr-un mod alert, iar unii dintre noi reusim sa ne adaptam si sa ne integram rapid, altii, ne straduim sa tinem pasul. 

Ne propunem, prin cursurile de NLP Practitioner, sa iti oferim o cale pentru un salt evolutiv, rapid si sanatos. O fundatie solida deasupra careia  vei putea sa construiesti in siguranta tot ceea ce alegi si decizi .

 • Creste personal si profesional
 • Atinge-ti obiectivele
 • Fii cea mai buna versiune a ta
 • Obtine rezultate RAPID
 • Elimina deciziile limitatoare
 • Creste-ti nivelul de energie

Experiența noastră

Dezvoltare personala 100%
NLP 87%
Training 80%
Time Line Therapy™ 70%
Coaching 75%
Hipoza 70%

Despre Gina

 • Gina Veveriță

  Master Trainer NLP, TLT®

  Maria Teodora Veverita (Gina) este trainer international de NLP, Time Line Therapy™, Hipnoterapie și Coaching, acreditat la Tad James Company USA. Fondator...

  view profile

Cursurile NLP Discovery

pasul tau spre un alt nivel de excelenta