Un feedback dupa experienta NLP Practitioner

Gina S. pentru Gina

Ciao Gina,

Vreau sa iti transmit primul meu feedback dupa experienta Practitioner.

Au trecut trei saptamani in care am fost aeriana, cazuta parca de pe alta planeta intr-o dimensiune care nu imi mai parea cunoscuta. Ma trezeam frecvent intrebandu-ma, in diverse ipostaze: “Ce caut eu aici? Cine sunt eu? Cine sunt oamenii astia?”  Ca o consecinta, poate, am primit niste “socuri” neplacute – am fost parasita, planurile mi s-au deturnat in ultima clipa, am pierdut bani etc. Am decis insa ca este doar haosul dinaintea reorganizarii.

 

In campul muncii am rezultate excelente. Intampin problemele cu o minte deschisa si cu o curiozitate si un curaj nespecifice mie, anume caut solutii si stiu dinainte ca ele exista. Ma ridic deasupra cutiei si le captez. Stiu cu siguranta ca acestea sunt resurse descoperite si potentate la cursul tau.

Am invatat de asemenea sa fiu prezenta. Cat este de greu si cat este de frumos in acelasi timp! Sunt zile in care constientizarile curg si se ingramadesc sa iasa la lumina pentru a fi rezolvate. Multumita tie, acum stiu cum sa elimin o decizie care ma saboteaza, cum sa imi pun intrebarile specifice pentru a ajunge la “inima problemei” si de acolo sa o elimin. Stiu acum cum sa imi accesez o stare pozitiva prin folosirea ancorelor, ori de cate ori am nevoie.

Mai am de lucrat la flexibilitatea de comportament, care pentru mine a fost o treapta cam inalta de trecut. Inaintez, dar cu “precautie”. Am invatat sa-mi recunosc si sa imi surprind ego-ul fix in exercitiul functiunii. Priceless moments. Fac progrese semnificative in a lua oamenii exact asa cum sunt, fara a incerca sa ii schimb sau sa le arat drumul cel bun. Ce grandomanie din partea mea! In plus, imi place la nebunie sa separ omul de comportamentul lui si sa accept in pace momentul evolutiv in care se afla fiecare. Mii de multumiri pentru aceste informatii care imi schimba viata!!

Pe partea relatiilor (de iubire) ma simt tot blocata.Stiu, acum o sa ma intrebi cand am decis asta… stiu teoria, pare-se ca la practica am cam chiulit.

Revin cu alte pareri si rezultate in curand. Acum abia ma trezesc…

Multumesc mult pentru sprijin!

Te pup,                                                     

Gina

Leave a comment

NLP Discovery.ro © Copyright 2015