Harta Obiectivelor

“Viitorul este foarte important pentru ca iti vei petrece restul vietii acolo!”


De ce este importantă stabilirea obiectivelor ?

Stabilirea obiectivelor și modalitatea prin care să le stabilești a devenit un subiect atât de comun încât oamenii au renunțat să le mai acorde atenție.

Posibilitatea de a stabili un obiectiv, este probabil una dintre cele mai puternice instrumente pe care o persoană o poate avea direct la purtător☺.

Este cheia principală pentru obținerea succesului în orice arie a vieții, indiferent dacă îți dorești independența financiară, un stil de viață mai echilibrat, o sănătate extraordinară sau o viață profesională și personală la nivel de excelență.

Crearea obiectivelor este o funcție naturală a creierului. De fiecare dată când creierul ia o decizie, se declanșează un proces subconștient care transformă decizia în lege.

A învăța cel mai eficient mod de a stabili obiective este o condiție esențială pentru succes în orice domeniu, indiferent dacă este vorba de viața ta personală, viața profesională, sau pentru echipa sau organizația ta.

In trecut multe tehnici tradiționale de stabilire de obiectivelor s-au axat pe cuvinte si pe repetarea acestora la nesfârșit (Emisfera stângă a creierului- limbajul conștient), iar apoi s-a trecut și la la utilizarea imaginilor (Emisfera dreaptă a creierului- limbajul subconștient).

Și totuși unele din aceste obiective s-au îndeplinit și altele nu, iar altele s-au realizat mult mai bine în realitate decât au fost concepute inițial.

De ce este important sa participi la acest seminar?

Prin, cei 12 pași din procesul Creating Your Future®(care face parte din Time Line Therapy®) vei învața cum să configurezi un obiectiv in viitor, îl vei insera in linia timpului tău și-l vei lăsa să se realizeze în mod natural.

Doar în cazul în care obiectivul este în concordanță cu valorile tale personale, vei avea capacitatea să-l realizezi, fără prea mare dificultate.

Vei învăța cum să activezi concomitent cele doua minți, cea conștientă și cea subconștientă, in așa fel încât să te susțină in mod congruent pentru realizarea Obiectivului stabilit

Vei învăța cum să descoperi factorul diferențiator care face ca tehnicile si abilitățile tale să dea rezultate.

Structura seminarului

Pe parcursul a trei ore, SeminarulHarta Obiectivelorîți pune la dispozitie cunostințe și exerciții practice care vor produce rezultate in mod susținut, astfel alăturându-te milioanelor de oameni din întreaga lume, care și-au însușit acești 12 pași și și-au îmbunătațit în mod considerabil calitatea vieții.

Workshop NL

  • Locurile sunt limitate!

    Durata seminarului este de: 3h

    Prețul seminarului este de: 125 Lei/persoana

  • Garantia noastra!

    Suntem dedicati respectării celor mai înalte standarde internaționale ale organizațiilor de certificare ABNLP și ITLT!

    Odata ce ai participat la acest workshop il vei putea relua gratuit oricand simti nevoia!


Workshop NLP

NLP Discovery.ro © Copyright 2015