10 motive să te înscrii la un curs de Practician

Sunt câteva motive pentru care oamenii se înscriu la un curs de Practician. Astăzi s-a terminat cursul de Trainer de NLP care se ține anual in Las Vegas.

Acești oameni au început ca și noi cu primul pas – Practicianul, urmănd apoi Master Practicianul și, în mod firesc, au luat decizia să continue dezvoltarea și să devină din ce în ce mai buni in ceea ce au ales să facă.

A fost o experiență de neuitat, ca în fiecare an. Sunt în al cincilea an al programului de Master Trainer și am asistat și îndrumat ani la rând oameni care au trecut prin aceste etape, urcând treaptă cu treaptă, singurul scop fiind acela de a fi din ce in ce mai buni. Și au reușit!

 

În acest mediu creat special, au reușit! De la o oră la alta, de la o prezentare sau de la o demonstrație la urmatoarea. S-au mai împiedicat, cum am facut-o și eu la rândul meu, au mai obosit, însă au continuat pana la capăt. Și ce transformare!!!

Vârsta? De data aceasta intre 20 și peste 80 (nu mi s-a părut potrivit să o întreb). S-au implicat 100% și au reușit 100%. Încă din cursurile precedente, gândirea era deja formată doar pentru rezultate.

Și acum iată doar 10 motive pentru care merită sa începi să te dezvolți in această direcție. Fie că o faci doar pentru dezvoltare personală, pentru a te implica in activitatea de coaching sau de training sau pentru a-ti îmbunatați sanatatea…

 1.     Vei participa la un curs live, intensiv în care, pe lânga NLP, vei obține înca trei certificări care vor desăvîrși tehnicile însușite.
 2.     Vei învăța strategii verificate în timp și dovedite ca fiind eficiente care au ajutat mulți oameni să obțină rezultatele dorite.
 3.     Vei primi un plan succint care îți explică exact cum să ajungi de unde ești acum, acolo unde vrei să fii. Și nimic nu este lăsat la voia întamplării.
 4.      Nu vei rămane doar cu teoria, ci vei beneficia de implementarea ei la  nivelul neurologiei întregului tău corp.
 5.     Nu va trebui să aștepti luni sau ani ca să obții ceea ce iți propui. Atunci când ești pregătit și când schimbările se produc la nivel subconștient, ele se intamplă chiar atunci.
 6.     Vei învăța cum să comunici cu tine insuți și apoi cu cei din jurul tău prin descoperirea stilurilor de comunicare și de invățare.
 7.      Vei ști cum să scapi de tipare care te auto sabotează și de emoțiile negative care te frânează pe toate planurile. In plus,vei putea să aplici și cu alții.
 8.     După cele opt zile de curs, vei pleca cu o alta perspectivă, îți vei depăși limitele și te vei simți capabil să faci lucruri de care nu te credeai în stare.
 9.     Pentru că oamenii care au absolvit astăzi in Las Vegas și care au ales să petreacă două luni consecutive într-o sală de curs au spus că au învățat in două luni cât nu au învățat într-o viață.
 10.  Pentru că barierele etnice nu mai conteaza și pentru că vei începe să vorbești o limbă universală, să întelegi lucruri neințelese până acum, să devii mult mai flexibil, mai atent și mai profund.

Și a mai aparut un motiv intre timp…

 1.  Pentru că aici am intalnit încă doi români care au absolvit anul acesta, veniți din Canada și Olanda…

Pe curând,

Gina

Gina

 

 • reply Aurica Constantinescu ,

  Fara cuvinte!! Felicitari Gina!! GO! GO! GO!

  Leave a comment

  NLP Discovery.ro © Copyright 2015