Personalitate si Comunicare


La seminarul introductiv “Personalitate vs. comunicare”  înveți cum sa folosesti câteva dintre tehnicile NLP foarte utile in procesul comunicării, care îți vor da abilitatea să-ți imbunătățesti modul în care comunici cu oameni eterogeni sau, cu personalităti diferite.

Pentru că suntem oameni diferiți, trăim in medii diferite, avem o educație diferită, un stil de invătare diferit, un mod de gândire diferit, probabil… cu “certitudine” ☺)si modul in care comunicăm, este diferit.

O comunicare eficientă este mult mai ușor de obținut, atunci când realizezi că, pentru transmiterea mesajului dorit, responsabilitatea este in totalitate a ta.

Dialogul începe cu adevărat doar atunci când poti comunica fără frică și poti asculta fără rezistenţă. Întotdeauna comunicarea reală va porni  din interior spre exterior.

Prin învățarea diverselor stiluri de comunicare bazate pe personalitati și niveluri de valori (sursa de referinta Values And the Evolution of Consciousness scrisa de Adriana James) îi vei putea înțelege si influența pe ceilalți, vei obține mai mult cu mai puțin efort, în carieră, familie și vei putea fi motivat permanent pentru a-ți atinge obiectivul.

Ce vei invata?

Cum să-ți dai seama ce gândesc ceilalți din mișcările ochilor, limbajul verbal și non-verbal

Cum anume sugestiile, cuvintele cheie, tonul vocii sau limbajul corpului îți influențează comunicarea și efectul mesajului transmis.

Cum poti sa comunici pe “limba oricarei persoane” cunoscandu-i metaprogramele si valorile, acele Filtre inconștiente care iti determina atitudinea, comportamentul și implicit limbajul.

Structura seminarului

Seminarul “Personalitate vs. comunicare” se desfășoară printr-un schimb de informații și exerciții practice care inițiază un proces de conștientizare al factorilor nevăzuți ce-ți definesc comportamentul și rezultatele atât profesionale, cât și în celelalte domenii ale vieții.

 

Succesul poate fi predictibil și obținut prin folosirea deliberată a limbajului, abilitatea de a înţelege oamenii, de a recunoaşte moduri de gândire şi nevoi, obținând astfel un avantaj incontestabil pe o piață atât de competitivă.Workshop NLP

Program Seminar Personalitate si Comunicare

 • 28 iunie 2017 – Timisoara
 • Workshop NL

  • Locuri sunt limitate!

   Durata seminarului este de: 3h

   Prețul seminarului este de: 125 Lei/persoana

  • Garantia noastra!

   Suntem dedicati respectării celor mai înalte standarde internaționale ale organizațiilor de certificare ABNLP și ITLT.

   Odata ce ai participat la acest workshop il vei putea relua gratuit oricand simti nevoia!

NLP Discovery.ro © Copyright 2015