Ce este o sesiune de Breakthrough?

De multe ori ajungem sa descoperim in viata noastra că istoria se repetă și că, deși suntem conștienți de potențialul pe care-l avem nu funcționăm la capacitate maximă, iar rezultatele continuă să se lase așteptate.

O sesiune Breakthrough este o sesiune unică care va fi personalizata special pentru tine de catre trainerul NLP. Este concepută pentru a ghida oamenii să depășească orice blocaje percepute, indiferent dacă se regăsesc într-o situație profesională sau personală.

Scopul acestei sesiuni este acela de a incepe sa te descoperi, sa te regasesti si să te înzestrezi cu instrumente care să îti permită să eliberezi bagajul emoțional negativ din trecutul tău și să inaintezi in viată in direcția și în ritmul pe care le alegi făra să ai frâna de mâna trasă.

Este o modalitate rapidă de training NLP prin care poti să realizezi schimbări importante, convingătoare și semnificative în tine și dezvoltarea personală pe care le-ai dorit pentru prea mult timp până acum.

Spre deosebire de metodele de terapie traditională, o sesiune de Breakthrough folosește tehnici NLP, Lingvistică Cuantică, Ierarhia Valorilor, Timeline Therapy® și Hipnoza (acesta din urmă numai dacă ai nevoie).

Vei scapa de emotiile negative ca furia, supărarea, tristețea, frica, vinovația, fobii si traume. Vei putea elimina blocajele , credintele si deciziile limitatoare astfel încât să poti sa integrezi orice conflicte care au fost create în mintea ta.

Vom lucra la descoperirea și alinierea valorilor tale conștiente și subconștiente in așa fel incât acestea sa te susțina in atingerea obiectivului pe care l-ai stabilit.

Ce poti sa obtii intr-o sesiune Breakthrough:

dobândirea stimei de sine si a increderii, performanță în carieră, motivare, eficiență, hotărare în luarea deciziilor

stabilirea unei direcții clare si mai utile în viață.

îmbunătățirea managementul timpului, a relațiilor, concentrarea.

eliberarea de emotii negative cum ar fi furia, supararea, tristețea, frica, fobii, vinovăția, care, printre altele dăunează integrității corporale.

ajuta oamenii să renunțe la fumat, sa elibereze greutatea în exces, să renunțe la deprinderi nefolositoare, să renunțe la a face aceleași lucruri și să se aștepte la rezultate diferite.

descoperirea, evaluarea și alinierea valorilor in diferite domenii ale vieții pentru obținerea unui comportament care sa fie in concordanță cu îndeplinirea obiectivelor

stabilirea obiectivelor SMART și inserarea acestora pe Linia Timpului pentru a crea un viitor convingator și realizabil.

Tehnicile utilizate pentru a ne adresa direct mintii tale subconstiente vor face ca schimbarea sa se produca rapid și in totalitate.

Pe măsură ce eliberezi emoții negative, decizii și credințe limitatoare, vei învăța cum să formulezi obiective atractive folosind un limbaj precis care sa fie ințeles de către mintea ta subconstientă ea fiind cea care este responsabilă de indeplinirea lor!

Cum se desfasoara o sesiune de Breakthrough?

Uneori, problemele mari din viețile noastre au nevoie de doar un pic de claritate.

O sesiune de Breakthrough variază de la un client la altul funcție de natura problemei care se cere a fi rezolvată. De obicei, procesul implică aproximativ 6-8 ore de lucru față în față.

La întelegere, acestea se desfășoară pe parcursul a unei zile sau poate fi împarțită in două sau trei sesiuni. Desi este o sesiune de coaching condensată, intensivă, vei fi uimit câte schimbări se produc in tine chiar in timpul acestor cateva ore.

În sesiunea inițială se face un interviu de precalificare in care ți se vor da sarcini care trebuiesc completate inainte de inceperea sesiunii principale. De îndeplinirea acestor sarcini va depinde calificarea ta in calitatea de client pentru etapa urmatoare.

În urmatoarea etapă ți se va cere să completezi un istoric personal detaliat, care se face printr-o o serie de întrebări specifice, menite să ducă la înțelegerea complexității și a structurii de bază a problemei.

Toate sesiunile ulterioare sunt elaborate specific pentru a întrerupe și a elimina problema, dobândind astfel noi resurse, noi strategii si tehnici, obiective durabile pentru viitor, precum și cadrul emoțional și comportamental pentru a atinge succesul de durată.

De cate sesiuni este nevoie?

Spre deosebire de cei care nu sunt la curent cu cele mai recente progrese în domeniul tehnologiilor de schimbare umană sau cei cu orientări puțin mai vechi s-ar putea spune că schimbarea e un process de lunga durată.

Folosind tehnologii de schimbare printre cele mai puternice din lume, cum ar fi NLP, Time Line Therapy® și Hipnoza, deși putem să știm doar după ce avem informațiile complete despre tine, vei fi plăcut surprins să descoperi că pentru a rezolva cele mai multe probleme o singura sesiune este de ajuns, urmată de una sau două întâlniri de verificare și consolidare a noilor abilități și strategii instalate.

La încheierea sesiunii Breakthrough, vei învăța să privești dincolo de preocupările care te-au ținut captiv, și să aspiri spre atingerea celor mai înalte țeluri. Veti dezvolta noi valori si noi seturi de convingeri despre tine care te vor pune în mișcare într-o direcție care va produce rezultate de succes în viața ta.

Proces intensiv de transformare personala profunda

Pentru cine iși dorește să schimbe ceva substanțial într-unul din domeniile vieții, aspect care le va influența pozitiv pe toate celelalte, oferim acest program cu eficiență dovedită, așa cum a fost el dezvoltat în toate detaliile de către autorul său, Tad James. Vor fi între 6 și 8 ore în care:

Identificăm ce este ceea ce vrei să obții, acel lucru care odată obținut, rezolvat, îndeplinit, le va influența pozitiv pe toate celelalte;

Trecem printr-un interviu complex cu ajutorul căruia descoperim cauzele subconştiente şi implicaţiile din toate planurile vieţii;

Eliberăm blocajele cauzate de evenimente cu emoţii negative din trecutul personal;

Parcurgem un proces intensiv de transformare personală profundă la nivel de atitudine, gândire, stare emoţională şi comportament, care se integrează şi îşi arată beneficiile pe parcursul lunilor ce urmează sesiunilor de lucru.

Întâlnirile sunt însoțite de sarcini practice și schimbări în stilul de viață, atât pe durata desfășurării lor, cât și ulterior, sub supravegherea și ghidarea noastră, pentru a garanta rezultatele.

Programare sesiune breakthrough

Esti pregatit sa faci urmatorul pas?

Completeaza formularul de pe site si intra in contact cu mine.

“Mi-a placut tot, efectiv tot, deoarece comunicarea mea cu oamenii este la un nivel mult mai mare fata de cum era inainte de curs”

Davin Zimmer

pasul tau spre un alt nivel de excelenta