Atunci cand alegi sa faci aceasta munca

O noua experienta ca si coach assistant in Las Vegas

In urma cu cinci ani, imediat dupa ce mi-am luat certificarea de Trainer NLP, la Tad james Co, desi pe atunci parea ceva imposibil de realizat, am continuat pregatirea, inscriindu-ma pentru programul de Master Trainer. Asa ca, anual am zburat din Romania pentru a asista la cursurile de vara in Las Vegas.

Experienta pe care o am aici nu se poate cuantifica in vreo moneda a vreunei tari.

Sunt prezenti oameni din toate colturile lumii, de toate varstele, medici, ingineri, avocati, proprietari de afaceri sau pur si simplu copii, mamici sau tatici….si… bunici.

Vin pentru opt zile si raman doua luni pentru a completa toate nivelurile.

Chiar daca au venit pentru dezvoltare personala, imbunatatitea abilitatilor de comunicare, cresterea afacerii,  sau o noua cariera, sunt implicati 100% in acest proces.

Anul acesta mi s-a intamplat ceva memorabil. Ziua a sasea a cursului de Master Practician, este ziua de modelare, in care, pe langa faptul ca inveti cum sa compui un text atractiv, cum sa faci primii pasi intr-o prezentare cu succes, este si un moment mult asteptat in care toti participantii sparg o placa de lemn, cu puterea mintii, fara a necesita folosirea fortei….

S-a intamplat ca una dintre cele mai in varsta dintre studente sa ajunga in echipa supravegheta de mine.

Ea, era sigura ca nu are nici o sansa.
Eu, nu aveam nici o indoiala ca va reusi.

 

Desi a inceput foarte timid si a dat cateva rateuri, ghiciti ce? Dupa cateva sugestii din parte mea si incurajari din partea celorlati celorlalti, a spart placa incredibil de usor.

Urmatoare zi, cu lacrimi in ochi, a venit la mine, m-a imbratisat, si mi-a multumit ca am fost alaturi de ea. E un sentiment care merita trait, va asigur de asta….si pentru asta voi continua aceasta incredibila munca.

Intamplarea mi-a confirmat inca odata ca merita sa spui START in orice moment al vietii tale, sa treci la Actiune, ca e important sa alegi sa devii cea mai buna versiune a ta…. fara a permite indoielilor, amanarilor, sa intervina pentru a te abate din drum.

Insa, surpriza mea a fost si mai mare, atunci cand, in ultima zi a cursului de Master Practician, aceasi persoana a simtit nevoia sa ne destainuiasca experienta ei din sesiunea de Breaktrough (vezi pe site ce se intampla intr-o astfel de sedinta).

De la varsta frageda in urma unor evenimente specifice din viata ei si-a pierdut mirosul definitiv. In momentul in care a fost intrebata de partenera ei “simti miros de popcorn”? ☺) …si-a dat seama ca mirosul i-a revenit, insa nu stia  sa recunoasca mirosul pe care-l simtea, si ca va trebui sa invete din nou sa distinga imensitatea de mirosuri cu care va intra in contact.

Voi ce parere aveti? Pentru mine, in acest mediu, surprizele nu se termina. Ma simt mai determinata, motivata, si mai responsabila, si…de aceea am ales sa aduc si la noi acest model de transformare personala.

Pentru ca stiti ce? Am ales sa-mi masor rezultatele prin rezultatele oamenilor pe care-i intalnesc.

Pe curand,

Gina Veverita!

Lasă un răspuns

galerie
Esti pregatit sa faci urmatorul pas?

Completeaza formularul de pe site si intra in contact cu mine.

pasul tau spre un alt nivel de excelenta