De ce NLP Discovery?

De ce as alege certificarea cu NLP Discovery?

NLP Discovery foloseste o structură cu eficiență dovedită! Oferim acel tip de curs NLP intensiv de certificare exact așa cum au fost concepute de Tad James, fondator al ABNLP și lider în domeniul Programării Neuro-Lingvistice, creator al Time Line Therapy™, având peste 30 de ani de experiență și rezultate confirmate de studenții și trainerii pregătiți de compania sa din întreaga lume.

NLP Discovery adopta formatul intensiv accelerat al cursului NLP care a dovedit în timp că produce rezultate rapide, spectaculoase în această variantă!
Suntem atât de siguri, încât îți garantăm rezultatele! Suntem dedicați respectării celor mai înalte standarde internaționale ale organizațiilor de certificare ABNLP și ITLT, iar dacă la sfârșitul primelor 2 zile nu ești mulțumit de ceea ce primești, îți returnăm suma investită!

Pentru că ai rezultate remarcabile, în timp mai scurt și mai multă valoare pentru investiția făcută!
Pe lângă certificarea în NLP-ul tradițional, oferim metodele simple și eficiente provenite din hipnoză (NLP hipnoza) și Time Line Therapy™, recent introduse în România.

Pentru că ne asigurăm că absolut fiecare dintre studenții noștri are toate resursele atunci când finalizează cursul! Combinăm metodele de predare inductivă și deductivă, integrând informația atât la nivel conștient, cât și subconștient, exemple, demonstrații precise și exerciții practice, garantând că fiecare le va putea folosi imediat după curs, oricând va avea nevoie, în mod natural, simplu și cu încredere.

  • Workshop NLP Business
  • Workshop
  • curs NLP Practitioner
  • curs NLP Master Practitioner

Oferim coaching și suport pe toată durata experienței de curs,  astfel că aici regăsești și coaching NLP! Organizăm cursurile și seminariile noastre în grupuri restrânse și suntem asistați de practicieni certificați, pentru a putea acorda atenție deosebită nevoilor și obiectivelor stabilite de fiecare participant.

Împărtășim din experiența noastră care depășește zona de training (NLP Training) și ne permite să oferim exemple și practici eficiente din activitățile conexe de coaching, business, marketing, vânzări și multe altele.

Avem un program de asistență ce oferă posibilitatea de a relua cursurile absolvite timp de 18 luni după finalizare, pentru reactualizarea informației și consolidarea practicii, gratuit, în limita locurilor disponibile.

Dincolo de a preda informație, oferim o experiență complexă care s-a dovedit a aduce multe beneficii în viețile celor care au făcut această investiție în dezvoltarea lor personală! Ne deconectăm câteva zile de la stres-ul cotidian, învățăm simțindu-ne bine împreună, ascultând, văzând și aplicând practic. Cei care au făcut-o deja, se bucură acum de relații noi, rezultate pe plan profesional și calitate a vieții puternic transformată în beneficiul lor și a celor din jur.

Dacă nu ai luat încă decizia, citește din experiența împărtășită de ceilalți, contactează-ne pentru a te pune în legătură directă cu ei sau înscrie-te la unul din cursurile NLP de 1-2 zile pentru a afla și experimenta mai multe.

  • Testimoniale participanti

NLP Discovery.ro © Copyright 2015