Diferenta care face diferenta

Exista o mare diferenta intre Obiectivele stabilite si cele realizate.

Lumea se misca atat de repede in ultimul timp si totul parca se transforma in jurul nostru cat ai clipi din ochi.Asta inseamna ca multi dintre noi incearca cu disperare sa tina pasul si sa se adapteze acestei lumi alerte.Pentru ca atunci cand ne-am nascut am stiut ca am iesit afara…in lume.

Asa ca tot mai multi oameni isi doresc sa iasa din anonimat. Multi oameni obisnuiti vor sa iasa in evidenta si sa se alature celor mai buni. Ar putea fi acesta un motiv pentru care postarile pe Facebook sunt din ce in ce mai numeroase iar emisiuni ca X-Factor sunt din ce in ce mai cautate si vizionate?

Am crescut influentati de povesti ca Alba ca Zapada, Cenusareasa, Fat Frumos din lacrima, superstaruri din filme precum si de oameni cum ar fi Nelson Mandela, Maica Tereza, Steve Jobs, care au avut un impact puternic asupra intregii lumi.

Intrebarea este ce impact ai TU in lumea in care traiesti sau ai convingerea ca tu doar reactionezi la stimuli externi?

Care este diferenta care face diferenta? Ce face diferenta dintre succesul eroilor nostri si insucces?

Oare am putea spune ca secretul este “Certitudinea”? Certitudinea ca poti obtine ceea ce vrei? Nu cred ca exista ceva mai important decat certitudinea!

Dar cum poti obtine aceasta certitudine?

Cum ai putea sa suspenzi neincrederea doar atata timp cat sa poti obtine ceea ce vrei? Sa nu mai fii condus de furie, sa scapi de tristetea care te tine in loc sau de frica de a nu suferi!

Eu am convingerea ca noi toti ne dorim SUCCESUL. Amintiti-va ce fericiti eram in copilarie pentru fiecare nota buna din carnetul de note. Acum, am crescut; au crescut si dorintele chiar daca uneori ne simtim vinovati ca ni le dorim.

Este timpul sa iesi in fata si sa te indrepti ACUM catre ceea ce vrei in viata ta!

Despre asta e vorba!

Fa primul pas,vezi cum:www.nlpdiscovery.ro/events/inconstienti-in-actiune/

Lasă un răspuns

galerie
Esti pregatit sa faci urmatorul pas?

Completeaza formularul de pe site si intra in contact cu mine.

pasul tau spre un alt nivel de excelenta