Ganduri dupa Practician…

Pot spune cu fericire ca aceste cursuri de practician NLP m-au ajutat sa ma cunosc pe mine, pe cei din jur, sa cunosc viata, sa descopar ce conteaza cu adevarat pentru mine.

Ani de zile n-am facut altceva decat sa caut cai prin care sa ma autodistrug. Eram agitat, vedeam negativul in tot. Era ca si cum nu vedeam luminita si nici nu mai aveam incredere in nimeni si nimic. Ma trezeam cu panica de ziua ce vine. Acum ma trezesc cu bucurie si caut solutii sa-mi fie si mai bine si stiu ca o sa reusesc pentru ca am la indemana un manual de NLP, niste carti si 3 CD-uri de meditatie care-mi dau solutii la orice intrebare sau nedumerire. Ca sa nu mai vorbim de conexiunea superba dintre constient-subconstient-supraconstient pe care am facut-o.

gina_si_ema_NLP_Practician

La cursuri mi-am pus un singur obiectiv, acela de a ma insura intr-un an. Surpriza.. chiar ma insor in cateva luni. Iar acest obiectiv era cel mai presant pentru mine. Cumva parca renuntasem la a mai credea ca ma voi insura vreodata. Acum mi-am gasit o fata minunata care sa ma sprijine in tot ceea ce intreprind. Alt obiectiv nu-mi pusesem pentru ca nu stiam ce vroiam de la viata. Acum lucrurile incep sa capete contur pe zi ce trece tot mai mult. In fiecare zi aflu chestii noi despre mine si invat lucruri diferite. Zilele sunt insorite!

Avusesem o problema la genunchiul drept dupa o operatie de ligament si am strabatut tara-n lung si-n lat pe la doctori sa reusesc sa-mi indoi genunchiul drept ca pe cel stang. N-am facut altceva decat sa stau pe scaunele cursului si problema s-a rezolvat de la sine 🙂

Acum stiu ca NLP-ul poate rezolva orice problema de sanatate fizica si psihica.

Imi era frica sa conduc la drum intins iar acum fac peste doua mii de km pe luna la drum intins si cu viteza de croaziera de 100 km/h, cand eu abia daca atingeam 90km/h inainte.

Imi este suficient o privire atenta asupra interlocutorului ca sa-mi dau seama daca omul ma minte, vorbeste serios sau de orice gand pe care-l are. Pur si simplu vad, aud si simt omul mult mai bine.

Acum imi fac planuri financiare de viitor.

Fiti fericiti si voi pentru ca viata asta e mai frumoasa decat cealalta si merita traita din plin!

Ema – Presedinte ONG, Baia Mare

  • reply Lorrin ,

    Imi pierdeam si eu timpul si am dat peste informatia
    de mai sus a dumneavoastra asa ca am spus ca vreau sa va apreciez pentru parerea avizata expusa coerent.

    Leave a comment

    NLP Discovery.ro © Copyright 2015