NLP After Hours

Curs NLP Practitioner

De ce NLP After Hours?

NLP After Hours este conceput  ca fiind o bază solidă  în dezvoltarea personală. În timp ce îți menții programul de lucru din timpul săptămânii, pe parcursul a 12 zile consecutive vei accesa în diferite forme, toată informația de care ai nevoie pentru a deveni un Practician NLP desăvârșit.

Chiar dacă ai un job, o afacere sau programul nu-ți permite să ieși opt zile din mediul cotidian, pentru a participa la varianta noastră completă, NLP After Hours este configurat să te scoată cu desăvârșire din zona de confort, pentru ca da, creșterea și confortul nu coexistă niciodată!

Folosirea tehnicilor de predare inductive si deductive, dupa modelul Tad James Company, îți vor facilita insușirea unei fundații sănătoase pentru dezvoltarea ta personală, bazată pe principii autentice, nemodificate, provenite din surse consacrate și recunoscute la nivel global.

Noile abilități însușite pot fi aplicate atât în viața personală și profesională.

Cui se adreseaza?

Persoanelor care sunt în căutarea și găsirea unor modalități mai bune și mai eficiente pentru a-si  îmbunătăți performanțele și implicit rezultatele, indiferent de profesie.

Printre profesiile care deja folosesc tehnicile NLP se numără agenții de vânzări, directori de afaceri, manageri, proprietarii de afaceri, avocați, profesori, formatori, consilieri, educatori, medici, terapeuți, maseuri, consultanți, hipnoterapeuți, psihologi, sportivi sau artiști.

O alta categorie sunt Părinții, care pot învăța cum să-și  ajute copiii să crească și să învețe mai repede în timp ce ei inșiși se vor bucura de efectele acestui proces.

În acest curs vei invata cum să:

 • Stabilesti obiective eficiente și puternice, actionezi pentru rezultate, astfel depășind obstacolele ivite odata cu obiectivul propus ☺)
 • Te înțelegi atât pe tine cat și pe ceilalți
 • Descifrezi și sa analizezi mesajul din spatele cuvintelor
 • Creezi o relație de durată si bazata pe încredere cu familia, clienții și colegii
 • Comunici in moduri pe care alții le vor găsi convingătoare și ușor de înțeles
 • Găsesti rapid soluții win-win și sa negociezi cu eleganța si ecologie
 • Descoperi și să folosesti strategii pentru luarea deciziilor in afaceri, relații, sanatate
 • Schimbi deciziile limitatoare și convingerile nedorite care te țin blocat

Detalii curs

Cursul consta in doua etape distincte si anume:

 1. Etapa de Pre-Studiu audio plus lectură (55 ore)
 2. Cursul live care include învățare, experimentare practică, evaluare, testare si certificare (58 ore)
  Completarea testului pentru certificare (10 ore)
  Tema de casă (7 ore)

Îți voi pune la dispozite materiale de pre-studiu, suport si coaching inainte si după terminarea cursului.
Astfel vei primi certificarea parcurgând toate procesele din NLP într-un timp mult mai scurt, fiind pregătit chiar din ultima zi a cursului sa le folosesti cu succes.

Bonus

Procesul Creating Your Future®(care face parte din Time Line Therapy®), cei 12 pași, prin care vei configura un obiectiv in viitor, îl vei insera in linia timpului tău și-l vei lăsa să se realizeze în mod natural.

 • citeste-despre-structura-cursului

Curs NLP Practitioner
 •   Pretul acestui curs este de 875 €/persoana

  Pentru detalii suplimentare legate de modalitati de plata si alte discounturi (grupuri, familie, etc), te rugam să ne contactezi la numărul de telefon: 0744.619.183 sau în scris pe office(at)nlpdiscovery.ro

 • Garantia noastra!

  Suntem dedicati respectării celor mai înalte standarde internaționale ale organizațiilor de certificare ABNLP și ITLT, iar dacă la sfârșitul primelor 2 zile nu ești mulțumit de ceea ce primești, îți returnam suma investită si poti pastra si toate materialele primite!

  Dupa absolvirea acestui curs toti participantii vor beneficia de suport si indrumare permanenta din partea noastra!

  Afla cum poti sa beneficiezi de oferta noastra early bird!

NLP Discovery.ro © Copyright 2015