Povestea Cristinei

Povestea Cristinei

Aveam o problema care ma framanta de o gramada de ani, si anume: cat era de sanatoasa relatia mea cu tatal meu. Ascultam cursurile la facultate despre relatia copiilor cu parintii, vorbeam de nenumarate ori cu prieteni si cu colegi terapeuti, imi analizasem comportamentul si totul se rasfrangea asupra relatiei mele cu partenerii de viata pe care i-am ales. Era ceva ce imi lipsea si nu puteam sa inteleg ce aveam nevoie sa trec mai departe.

In urma cu patru ani Gina a venit in vizita la mine pentru o perioada de doua saptamani. Povestindu-mi despre acest proces de transformare (Breakthrough) de care as putea sa beneficiez, am semnat un contract si ne-am apucat de lucru.

Cu incredere mi-am expus inca o data tot ceea ce ma framanta de ani de zile si am lucrat cu sufletul deschis si sincer.

Dupa cateva sedinte am ajuns la Time Line Therapy® prin intermediul careia in stare de transa am ajuns la un eveniment cu doua generatii in urma  care era de fapt cauza problemelor mele. Desi Gina mi-a spus ca nu e important sa descopar despre ce era vorba, imi amintesc ca emotiile din eveniment au fost foarte puternice si dupa ce le-am eliberat si am curatat acele emotii din trecutul meu, am reusit sa-mi fac lista asteptarilor mele de la un nou partener si cea cu obiectivele pe care doresc sa le realizez in viata mea.

Am avut nevoie sa fac terapia care m-a ajutat sa ma pot hotari sa clarific totul si din punct de vedere spiritual.

Au trecut de-atunci aproape patru ani si cu ajutorul Ginei si al preotului care m-a ascultat, mi-a fost confirmat faptul ca ceea ce simteam eu de ani de zile era adevarat; aveam o relatie nesanatoasa si abuziva cu tatal meu si nu numai atat, inconstient imi trasesem fara sa vreau si copiii in acest ciclu.

Am rupt de atunci relatia complet si ne este tuturor bine, mai mult, mi-am cerut scuze copiilor ca nu am avut posibilitatea sa le ofer un bunic care sa le dea tot ce orice bunic le ofera nepotilor.

Am uitat sa mentionez ce meserie am, sunt asistent social si lucrez la protectia copilului.

De atunci cand ajung in contact cu copiii care sunt in aceeasi situatie in care am fost si eu incerc sa ajut tatii si partenerele lor sa-si dea seama ce fac si ce efecte au actiunile lor  asupra copiilor lor.

De curand am verificat impreuna cu Gina lista pe care am facut-o acum patru ani si ne-am amuzat impreuna de rezultat. Cred ca fara povara pe care o caram in spate as fi gresit din nou in alegerea partenerului si pentru ca Gina fara sa stie mi-a dat un impuls atunci, mi-am rezolvat si problema spirituala. (Culmea e ca preotul stie de Gina si ea de el dar nu au cum sa se cunoasca.)

Listele pe care le-am facut in urma cu patru ani cu obiective si profilul partenerului m-au ajutat sa caut ceea ce doream si cum doream.

Daca v-a fost frica vreodata sa va clarificati niste ganduri sau sa va confirmati ceea ce simteati legat de cineva, e momentul sa va lasati garda jos si sa faceti cel mai mic efort si anume sa va verbalizati problema, restul lasati-o pe Gina sa-si faca treaba si apoi daca si voi va faceti ce vi s-a dat ca tema de casa, folositi-va timpul sa va faceti tema pentru ca totul este spre binele vostru.

Aveti incredere in ce simtiti dar ajutati-va urmand sfaturile fara sa va gasiti scuze.

Asta e povestea mea. Dupa ce v-ati rezolvat problema, amintiti-va sa puneti si un comentariu pe pagina Ginei.

Cristina,

stabilita in Anglia de mai bine de 10 ani…

Lasă un răspuns

galerie
Esti pregatit sa faci urmatorul pas?

Completeaza formularul de pe site si intra in contact cu mine.

pasul tau spre un alt nivel de excelenta