Gina VeveritaMaster Trainer de NLP, Time Line Therapy™, Hipnoterapie si Coaching

TIN_0544
Arii de expertiza
NLP
Hipoza
TLT™
Coaching 
Educatie
NLP, Time Line Therapy™, Hipnoterapie si Coaching la Tad James Company USA
Si
Universitatea de Chimie Timisoara 

Ma bucur ca esti aici! Numele meu complet este Maria Teodora Veveriță, insa prietenii si toti cei ce-mi sunt apropiati imi spun Gina. Daca ar fi sa spun ceva despre mine as incepe prin a spune ca una dintre valorile importante care-mi ghideaza viata este prietenia.

Inca de la varsta de 11 ani, din momentul in care am inceput sa joc sah, am invatat ce inseamna sa faci parte dintr-o echipa si ce rezultate frumoase poate avea o echipa atunci cand liantul principal este increderea bazata pe prietenie si sinceritate.

In acea perioada am realizat ca bucuria mea era mult mai mare atunci cand castigau colegii mei de echipa decat atunci cand castigam eu. Rolul meu in echipa era acela de a-mi ajuta prietenii sa descopere si sa foloseasca ceea ce aveau mai bun in ei. Eu nu cred in competitia dintre oameni ci cred in creativitatea si in potentialul nelimitat al oamenilor.

Imi place să îmi măsor rezultatele prin rezultatele persoanelor care participă la cursurile mele. Iar până acum acestea au fost excelente.

Pot vedea calități în oameni acolo unde ei înșiși nu s-ar fi gândit vreodată că există. Constientizand si invatand cum sa foloseasca aceste abilitati ei isi imbunatatesc vietile si ajung la rezultatele pe care si le doresc.

Rezultatele mele le masor prin rezultatele oamenilor iar acest lucru ma face sa merg inainte cu bucurie si sa ma dezvolt in continuare pentru a putea oferi din ce in ce mai multa valoare oamenilor.

Desi sunt de profesie inginer chimist, absolventa a Facultatii de Chimie din Timisoara, pentru ca dupa revolutia din decembrie 1989 am fost concediata,  am inceput pe cont propriu (atunci spuneam ca am fost fortata… :), mi-am infiintat prima mea firma, un SRL pe care l-am condus pentru mai bine de 10 ani, ca mai apoi sa continui pentru inca 7 ani in vanzari directe. Experienta si educatia pe care am acumulat-o in tot acest timp m-au ajutat sa transform acele activitati in venit pasiv (unul din obiectivele propuse…)

Am ales in 2008, odata cu certificarea mea ca Master Practician NLP sa incep sa aplic tehnicile si metodele invatate in sesiuni de coaching si terapie iar in 2012 m-am certificat ca Trainer de NLP, Trainer Time Line Therapy™,  Trainer de Hipnoterapie și Coaching Trainer – la Tad James Company USA. Toate acestea din dorinta mea de a transmite mai departe informatie valoroasa si de a invata oamenii tehnici de eliberare a emotiilor negative din trecut, a deciziilor si credintelor limitatoare, pentru ca ei sa-si poata crea constient un viitor asa cum si-l doresc.

Totul incepe de la si cu fiecare dintre noi precum si cu dorinta personala a fiecaruia de a-si asuma responsabilitatea pentru viata si rezultate…

Cand intelegem cum functioneaza mintea noastra constienta si cea subconstienta incepem sa detinem controlul propriilor noastre ganduri si implicit ii vom putea intelege si pe ceilalti.

In cautarile mele am participat la multe cursuri de dezvoltare personala si am ales NLP-ul pentru ca din punctul meu de vedere raspunsul este simplu – totul se afla in modul tau de a gandi iar NLP-ul este cea mai rapida si eficienta medoda de transformare si obtinere a potentialului maxim al fiintei uname.

Te sfatuiesc sa faci un pas acum spre urmatorul tau nivel de excelenta.

formular de feedback

Daca vrei sa intri in contact cu mine sau esti interesat de o sesiune de coaching, poti incepe prin a completa acest formular:

contact details

+40 744 619 183

Social Profiles

Esti pregatit sa faci urmatorul pas?

Completeaza formularul de pe site si intra in contact cu mine.

“Mi-a placut tot, efectiv tot, deoarece comunicarea mea cu oamenii este la un nivel mult mai mare fata de cum era inainte de curs”

Davin Zimmer

pasul tau spre un alt nivel de excelenta