Testimoniale


Testimoniale Video


 •  

 •  

 •  

 •  

 •  

 •  

 •  

 •  

 •  

 •  

 •  

 •  

 •  
 • Testimoniale NLP Master Practitioner


  “Mi-am descoperit calea. Mi-am descoperit toate slabiciunile si punctele forte. M-am descoperit pe mine. Am aflat cum pot eu ajuta alti oameni. Stiu ce, cum sa fiu si modalitatea de a gandi corect si ecologic. Sunt impacat cu destinul. Deci PEACE AND LOVE!”


  EMANUEL PETERLICEANU, Baia Mare


  “Este cel mai eficient curs la care am fost, reuseste sa despacheteze toate miturile, legendele si “asa am facut-urile” sau “asa am zis-urile” pe care le-am invatat. Sustine pe planurile existentiale tot ce s-a predat. Multumesc”


  AURORA ALINA FLUERAN, Timisoara


  “Acest curs m-a trecut la un nou nivel de constiinta. Mi-a daruit claritatea de care aveam nevoie si resursele necesare pentru a deveni coach-ul care imi doresc sa fiu, si sa ofer valoare oamenilor. Gina este un trainer de nota 10!”


  CRISTINA CONSTANTINESCU, Bucuresti


  “S-au fixat mult mai bine informatiile de la Practician, am castigat incredere in mine ca si coach. Abia acum am inteles detaliile din spatele tehnicilor invatate la Practician, cat si sensul afirmatiei,”Perceptia e proiectie!”


  LAURA VOLINTIR, Timisoara


  “Cursul de Master Practician, mi-a dat aripi, acum stiu cu certitudine ca pot fi oricine doresc eu, pot sa fac si sa am orice doresc. Pentru prima data am simtit prin tot corpul “concepte” stiute doar la nivel teoretic si incredibil de importante pentru mine. Mi-am accesat si constientizat puterea interioara. Acum…Stiu cu certitudine ca voi schimba viitorul!”


  LORETA IOVA, Timisoara


  “Cele 16 zile m-au sustinut sa dezvolt mai multa compasiune si iubire pentru mine insami, sa fiu mult mai congruenta cu mine, cu deciziile mele, cu obiectivele mele, sa fiu mai ferma si sa ma respect mai bine, sa stiu cand sa spun NU. Si toate acestea si mult mai multe vor face diferenta in viata mea…deja fac, si asta e tot ce conteaza acum pentru mine!”


  ANNE MARIE TRIFU, Bucuresti


  “Cursul a fost extraordinar de bine organizat. Am primit informatii foarte valoroase pentru propria mea dezvoltare personala si pentru a-i ajuta pe ceilalti sa se descopere. In 16zile efectiv mi-am schimbat radical viata si perceptia asupra celorlalti si a mediului in care traiesc. Acum stiu cine sunt, ce imi place si ce vreau sa fac mai departe cu viata mea”


  CAMELIA STEFANIA POPA, Timisoara • Testimoniale NLP Practitioner


  “Modul in care te convinge sa-ti depasesti bariere una dupa alta, deschide un intreg set de optiuni si in profesia actuala, cea de Manager, dar si in vederea alegerii unei alte profesii, cea de Coach”


  DRAGOS GRASU


  “Acesta nu este un curs, este o experienta care iti schimba viata. Intelegi, capeti o alta perspectiva si preiei conducerea propriei vieti. Teoria, explicatiile, practica, experientele wow, formatul intensiv, toate se imbina perfect pentru a produce in viata ta schimbarea dorita. Tine doar de noi sa aplicam in continuare tot ce am invatat la curs. Daca fiecare ar amana o vacanta si ar veni la acest curs, am trai cu totii intr-o lume mult schimbata in bine. Felicitari Gina si multumiri intregii echipe!”


  ROXANA CONSTANTINESCU, Timisoara


  “Am invatat sa ascult de “vocea interioara”, sa fiu mai curajoasa!”


  GABRIELA ALBERT, Timisoara


  “Mi-a placut tot, efectiv tot, deoarece comunicarea mea cu oamenii este la un nivel mult mai mare fata de cum era inainte de curs”


  DAVID ZIMMER


  “Acest eveniment mi-a schimbat perspectiva asupra oamenilor si asupra vietii. In cateva zile am reusit sa-mi schimb viata intr-un mod in care nu credeam ca este posibil. In primul rand am invatat cum sa comunic cu subconstientul meu iar asta mi-a dat o mare incredere in mine si foarte multe resurse.”


  CAMELIA STEFANIA POPA, Cluj


  “Am invatat sa fiu in armonie cu mine insami, cu subconstientul meu, am invatat cum sa am mai multa incredere in mine si in fortele proprii si simt ca m-am dezvoltat extraordinar de mult din toate punctele de vedere”


  NICOLETA DRAGAN, Italia


  “Am reusit sa ma eliberez de griji, de neincredere, sunt mai increzator ca eu stiu de fapt raspunsurile la intrebari. Voi putea socializa mai bine cu oamenii si privi spre o lume mai buna in care sa accept oamenii asa cum sunt ei si sa-i pot iubi cu toate diferentele dintre noi. Pot spune ca am sufletul mai linistit si impacat cu mine”


  EMANUEL PETERLICEANU, Baia MAre


  “Am gasit solutii la probleme ce ma framantau atat pe plan personal cat si profesional. Am invatat ca in majoritatea situatiilor ma puneam la efect, in loc de cauza. Am eliminat multe dintre frustrarile mele


  LAURA VOLINTIR, Timisoara


Testimoniale Workshop inConstienti in actiune


 • “Este exact cum m-am asteptat. Ceva m-a facut sa ajung aici, trebuia sa fiu aici sa descopar schimbarea de care aveam nevoie.”


  Diana Sandutu


  “Prin acest curs am invatat sa imi controlez emotiile si trairile, cum sa imi focusez energia pentru lucrurile cu adevarat importante in viata mea, cum sa imi aleg obiectivele pentru viitor, cum sa comunic corect si eficient.”


  Viorica Anton, Manager


  “Functioneaza si mi-a revenit optimismul ce ma caracterizeaza.”


  ,Director PR Novacovici Predrag


  “Gina, atat de multe am vrut sa iti spun pe parcursul acestui weekend, incat… am si uitat momentan, insa ma organizez, le pun pe toate undeva si ti le spun. Ai zis de rapport, ca toata lumea care te cunoaste, te place, pentru ca intri in rapport cu ei… Ei bine, cumva eu te placeam sau stiam ca te voi placea de dinainte sa te vad fata in fata…”


  Karina Roth


 • “Au fost 2 zile benefice pentru mine, deoarece mi s-au clarificat unele lucruri si am inteles de ce este nevoie ca noi sa trecem prin diferite etape in evolutia noastra. Pe scurt, acest curs m-a ajutat sa ma regasesc.”


  ,Studenta Ioana Tilea


  “Am invatat ca poti privi problemele din alt unghi si poti sa te ajuti singur sa treci peste evenimente mai usor.”


  , Economist Mihaela Tilea


  “Am inceput drumul spre a deveni o persoana care face lucrurile sa se intample!”


  ,Expert contabil Silvia Codau


  “A fost un curs condensat, informatia bine structurata. Exercitiile poate cereau mai mult timp. Ziua a 2-a a fost ca un maraton. Deocamdata simt ca am facut un pas spre incredere mai mare in mine… Viitorul va aduce un camion intreg de incredere, urmand instructiunile din acest curs.”


  ,Arhitect Monica Sabau

NLP Discovery.ro © Copyright 2015