Testimoniale

“Mi-a placut tot, efectiv tot, deoarece comunicarea mea cu oamenii este la un nivel mult mai mare fata de cum era inainte de curs”

Davin Zimmer

“Modul in care te convinge sa-ti depasesti bariere una dupa alta, deschide un intreg set de optiuni si in profesia actuala, cea de Manager, dar si in vederea alegerii unei alte profesii, cea de Coach”

Dragos Grasu

“Cursul de Master Practician, mi-a dat aripi, acum stiu cu certitudine ca pot fi oricine doresc eu, pot sa fac si sa am orice doresc. Pentru prima data am simtit prin tot corpul “concepte” stiute doar la nivel teoretic si incredibil de importante pentru mine. Mi-am accesat si constientizat puterea interioara. Acum…Stiu cu certitudine ca voi schimba viitorul!”

Loreta Iova

“S-au fixat mult mai bine informatiile de la Practician, am castigat incredere in mine ca si coach. Abia acum am inteles detaliile din spatele tehnicilor invatate la Practician, cat si sensul afirmatiei,”Perceptia e proiectie!”

Laura Volintir

“Acest curs m-a trecut la un nou nivel de constiinta. Mi-a daruit claritatea de care aveam nevoie si resursele necesare pentru a deveni coach-ul care imi doresc sa fiu, si sa ofer valoare oamenilor. Gina este un trainer de nota 10!”

Cristina Constantinescu

“Este cel mai eficient curs la care am fost, reuseste sa despacheteze toate miturile, legendele si “asa am facut-urile” sau “asa am zis-urile” pe care le-am invatat. Sustine pe planurile existentiale tot ce s-a predat. Multumesc”

Aurora Alina Flueran

“Cele 16 zile m-au sustinut sa dezvolt mai multa compasiune si iubire pentru mine insami, sa fiu mult mai congruenta cu mine, cu deciziile mele, cu obiectivele mele, sa fiu mai ferma si sa ma respect mai bine, sa stiu cand sa spun NU. Si toate acestea si mult mai multe vor face diferenta in viata mea…deja fac, si asta e tot ce conteaza acum pentru mine!”

Anne Marie Trifu

“Acesta nu este un curs, este o experienta care iti schimba viata. Intelegi, capeti o alta perspectiva si preiei conducerea propriei vieti. Teoria, explicatiile, practica, experientele wow, formatul intensiv, toate se imbina perfect pentru a produce in viata ta schimbarea dorita. Tine doar de noi sa aplicam in continuare tot ce am invatat la curs. Daca fiecare ar amana o vacanta si ar veni la acest curs, am trai cu totii intr-o lume mult schimbata in bine. Felicitari Gina si multumiri intregii echipe!”

Roxana Constantinescu

“Am venit aici ca un introvertit, si am plecat ca un popular. Am venit slabit si nesigur, si am plecat increzator. Am experimentat procese pe care nu le cunosteam, am intalnit conflicte chiar aici dar pe care le-am rezoltat tot aici, pe loc. Am invatat cum sa gandesc pozitiv, la prezent si viitor, am proiectat si o parte s-au si adeverit, am distrus bariere si zone de confort”

Andrei Dinu

“Am venit aici ca un introvertit, si am plecat ca un popular. Am venit slabit si nesigur, si am plecat increzator. Am experimentat procese pe care nu le cunosteam, am intalnit conflicte chiar aici dar pe care le-am rezoltat tot aici, pe loc. Am invatat cum sa gandesc pozitiv, la prezent si viitor, am proiectat si o parte s-au si adeverit, am distrus bariere si zone de confort”

Emanuel Peterliceanu

“Cursul a fost extraordinar de bine organizat. Am primit informatii foarte valoroase pentru propria mea dezvoltare personala si pentru a-i ajuta pe ceilalti sa se descopere. In 16zile efectiv mi-am schimbat radical viata si perceptia asupra celorlalti si a mediului in care traiesc. Acum stiu cine sunt, ce imi place si ce vreau sa fac mai departe cu viata mea”

Camelia Stefania Popa

“Am invatat sa fiu in armonie cu mine insami, cu subconstientul meu, am invatat cum sa am mai multa incredere in mine si in fortele proprii si simt ca m-am dezvoltat extraordinar de mult din toate punctele de vedere”

Nicoleta Dragan

“Am gasit solutii la probleme ce ma framantau atat pe plan personal cat si profesional. Am invatat ca in majoritatea situatiilor ma puneam la efect, in loc de cauza. Am eliminat multe dintre frustrarile mele.”

Laura Volintir

“Prin acest curs am invatat sa imi controlez emotiile si trairile, cum sa imi focusez energia pentru lucrurile cu adevarat importante in viata mea, cum sa imi aleg obiectivele pentru viitor, cum sa comunic corect si eficient.”

Viorica Anton

Pasul tau spre un alt nivel de excelenta