Despre Time Line Therapy™

Ți s-a întâmplat vreodata să experimentezi ceva negativ, traumatic sau dureros în viață? Poate că a fost recent sau cu mult timp înainte, în trecut, însă gândurile și trăirile asociate acestei experiențe continuă să te afecteze.

Cu toții le avem și ceea ce de multe ori nu conștientizăm este că aceste tipuri de gânduri și emoții pot fi cele care ne împiedică să ne bucurăm de viața așa cum ne dorim. Poate că încercăm să le uităm, să ne menținem ocupați astfel încât să nu avem timp să le dăm atenție, sau dimpotrivă, le retrăim în continuu și le distorsionăm cu fiecare nouă reinterpretare. Oricum ar fi, însă, ele continuă să fie active la nivel subconștient, consumându-ne o cantitate imensă de resurse și energie. Furia, tristețea, vinovăția, conflictul, supărărea, frustrarea, anxietatea, rușinea, frica, subevaluarea de sine, gelozia, doliul – sunt doar câteva dintre ele.

Când hotărăști că te-ai săturat și vrei să scapi de ele, Time Line Therapy™ este calea simplă, eficientă, rapidă și non-invazivă către libertatea emoțională. Pe baza unei abordări de ultimă generație a minții subconștiente, acum există o cale de a debloca aceste gânduri și emoții negative pentru a începe să îți îndeplinești visele și obiectivele.

Prin urmare, Time Line Therapy™ este procesul care te ajuta sa:

  • Elimini emoțiile negative din trecut;
  • Schimbi convingerile care te limitează;
  • Creezi viitorul pe care ți-l dorești… Acum!

Maria Teodora Veverița este pregătită de Tad James, creatorul proceselor Time Line Therapy™. Aceste tehnici îți permit să lucrezi la nivel subconștient, să eliberezi efectele experiențelor trecute negative și să schimbi programarea „neadecvată” în câteva minute, în locul unor luni întregi de încercări. Te ajută să identifici un anumit sentiment negativ, credință sau decizie limitatoare prima oară când s-a întâmplat în trecut și apoi să eliberezi emoțiile nedorite asociate experiențelor respective. Traumele, gândurile sau comportamentele nocive sunt astfel înlocuite cu opțiuni pentru un viitor mai bogat și atractiv.

După ce trec prin acest proces și renunță la idei limitatoare precum „Nu pot să am succes”, „Nu o să slăbesc niciodată”, „Nu am suficienți bani”, „Sunt prea tânăr/ bătrân pentru asta”, „Nu sunt bun la vânzări”, clienții noștri spun că se simt ușurați și abia așteaptă să aibă acele experiențe pe care pâna atunci le evitau.

Atunci când emoțiile negative din trecut sunt eliminate, fac loc sentimentelor pozitive precum împlinire, succes, iubire, încredere, recunoștință și oricărui alt tip de resurse dorite.

La seminariile de doua zile poți practica și învăța procesul pentru a-l folosi pentru tine oricând ai nevoie, iar la cursurile NLP de certificare poți învăța să îl aplici și cu ceilalți, integrându-l practicilor tale terapeutice.

SCHIMBA-TI VIITORUL
PROCESUL TIME LINE THERAPY®

Conform unei vechi traditii, exista o legatura intre constiinta oamenilor si constiinta planetei – teorie sustinuta de altfel, si de fizica moderna. Cu totii facem parte din aceasta planeta, iar planeta este o parte din noi. Suma totala a constiintei tuturor oamenilor constituie constiintaplanetara. Ce presupune asta? Inseamna ca ceea ce se afla stocat pe linia timpului tau si pe linia timpului a tuturor oamenilor de pe aceasta planeta poate determina ceea ce se stocheaza pe linia timpului a intregii noastre planete –concluzionand, suma tuturor liniilor timpului noastre formeaza linia timpului intregii lumi.
Ganditi-va ce inseamna acest lucru. Daca suntem capabili sa ne schimbam propria linie a timpului, daca putem sa ne schimbam viitorul ( si o multime de oameni fac asta), atunci vom putea schimba viitorul lumii.
Ati observat ca lucrurile in lume nu se indreapta intr-o directie favorabila? Asta se intampla pentru ca nimeni nu depune suficient efort in acest sens, in a le imbunatati. Oamenii sunt confuzi, nu mai poseda o gandire clara, sunt cuprinsi si paralizati de frica, se simt blocati. Cu totii asteapta ca solutiile sa vina din partea altcuiva, ca cineva sa faca ceva.
Exista lucruri care formeaza “realitatea externa”, la care ar trebui cu totii sa fim atenti – iar atunci cand ceea ce se intampla nu functioneaza corect si apar semne de intrebare, confuzie, este nevoie de o schimbare. E adevarat ca multi dintre noi nu avem veleitati de lider, dar alegand sa ne concentram energia in acest sens si sa devenim constienti, putem produce schimbarea. Evident, rezultatul nu va aparea intr-un timp scurt, insa, cu un efort sustinut, cu totii am putea contribui chiar acum. Nu ne va rapi mult timp si nu este nevoie de a depune un efort maxim.
Este nevoie sa trecem la actiune cat mai repede, chiar acum – este nevoie sa schimbam linia timpului lumii cat mai repede, iar acest lucru va fi posibil prin schimbarea liniilor timpului noastre, a viitorului nostru; astfel incat cu totii sa avem un cuvant de spus cu privire la directia in care ne indreptam. Traversam o perioada de tranzitie, iar de modul in care va evolua aceasta tranzitie va depinde viitorul nostru.
Am rugamintea sa trimiti acest material tuturor prietenilor tai, si roaga-i si pe ei sa o faca la randul lor – alege sa iti pui acest obiectiv pe linia timpului tau, in directia viitorului. Fa-o acum. Mai jos, iti voi explica procesul.

SCHIMBA-TI LINIA TIMPULUI, VIATA SI VIITORUL
PROCESUL TIME LINE THERAPY®
Iata cum vei putea schimba linia timpului lumii:
Imagineaza-ti ca esti in anul 2025, 10 ani mai tarziu fata de acum.
Suntem in anul 2025, au trecut 10 ani, timp in care am trait o viata sanatoasa, comfortabila si plina de prosperitate. In ultimii 10 ani am avut o alimentatie sanatoasa, bazata numai pe alimente organice, integrale, iar sanatatea noastra a fost excelenta. Mediul inconjurator este lipsit de plouare, ecologic si este intretinut corespunzator, facilitand desfasurarea armonioasa a tuturor fiintelor vii. Ne-am derulat activitatea in medii sanatoase, care ne-au favorizat cresterea si succesul, atat noua cat si celorlalte comunitati existente. Vietile noastre sunt transformate intr-un mod pozitiv si intr-o deplina stare de fericire.
Libertatea noastra de expresie a atins cote maxime, si pentru prima oara in istorie, ne-am conectat la sursa noastra interna, la sursa existentei noastre. In ciuda faptului ca au existat scurte momente de ratacire, cand lumea parea a trece printr-o perioada greu incercata de haos, stres, constiinta oamenilor s-a trezit, oamenii au devenit constienti si responsabili de ceea ce trebuia sa faca pentru a schimba acea situatie nedorita. Din ce in ce mai multi oameni s-au trezit si au constientizat realitatea, incurajand si lasand loc liber creativitatii si libertatii sa triumfe.
Razboaiele au incetat. In prezent promovam si crestem respectul intre noi si ne inconjuram de dragoste si compasiune. Exista suficient spatiu pentru fiecare dintre noi sa ne exprimam libertatea de expresie si creativitatea cu demnitate si in perfecta stare de libertate. Ne bucuram de libertatea de a trai oricand si oriunde, in orice colt al acestei lumi, si de a ne lasa spiritul sa zboare cat mai sus pentru a ne gasi armonia si pacea. Suntem acum constienti de toata suferinta umana si am gasit solutii reale pentru a rezolva problemele ascunse ( pentru moment)ale lumii – care au imbolnavit umanitatea.
In ultimii 10 ani nu s-au purtat razboaie in tara in care locuim, si ne aflam pe o traiectorie buna si sigura a obtinerii pacii mondiale. Suntem inconjurati de prosperitate.
Noi tehnologii au fost indentificate pentru a ne elibera de dependenta de energii nucleare si de combustibilii fosili responsabili de efectul de sera, si ne sunt puse la dispozitie in prezent sau urmeaza a lua contactul cu ele in urmatorul an.
In prezent, toti oamenii – nu doar albi sau negri, asiatici sau europeni, tineri sau batrani, femei sau barbati, ci TOTI oamenii, sunt liberi. Liberi sa isi urmeze visurile si sa isi indeplineasca obiectivele. Mai liberi ca niciodata. Am trait niste 10 ani extraordinari!
Acum va trebui sa inserezi toate aceste obiective in viitor, pe linia timpului tau.
Iti voi explica cum sa faci :
Linia timpului tau in directia viitorului se intinde sub forma unui drum care porneste de la tine si se indreapta catre viitor. Imagineaza-ti ca plutesti sau zbori deasupra acestei linii, si da-i voie mintii tale subconstiente sa te duca in viitor, 10 ani mai tarziu fata de momentul prezent, acolo unde ea va sti ca se afla anul 2025. Ai incredere in mintea ta subconstienta, si insereaza in viitor reprezentarea pe care tocmai ti-ai imaginat-o. Repeta acest proces zilnic, ori de cate ori constati ca lumea nu urmeaza un trend sanatos si nu este tocmai asa cum ti-ai dori tu sa fie. Fa-o din nou, chiar acum.

ATENTIE: Nu aplicati acest proces altor persoane! Acest procedeu este strict pentru uz personal. Time Line Therapy® este un proces foarte puternic cu rezultate garantate NUMAI daca este efectuat de catre un practician avizat. Daca esti interesat sa folosesti si sa aplici acest proces membrilor familiei tale sau altor persoane, intr-un cadru de coaching sau de NLP, te rugam sa ne contactezi pentru a-ti oferi cursul  NLP necesar.

Autori dr.Tad si Adriana James.
Text tradus din limba engleza.

Esti pregatit sa faci urmatorul pas?

Completeaza formularul de pe site si intra in contact cu mine.

“Mi-a placut tot, efectiv tot, deoarece comunicarea mea cu oamenii este la un nivel mult mai mare fata de cum era inainte de curs”

Davin Zimmer

pasul tau spre un alt nivel de excelenta